Website & webshop

Uw website of webshop en CMS op maat gemaakt

RUMP website

 

Website

Een website op maat bouwen betekent het ontwikkelen van een vormgeving die aansluit bij uw bestaande of gewenste huisstijl. Belangrijk daarbij is het denken vanuit de bezoeker van de website. Na een goed doordachte conceptfase moet de website ontworpen worden. Deze zogenaamde 'voorkant' van de site wordt bepaald door sjablonen (templates) die afhankelijk zijn van wat de webpagina moet tonen of kunnen doen op desktop computer en smartphone. Het ontwerpen en programmeren van de templates (in HTML en CSS) vergt bij het opzetten van een website de meeste tijd omdat daarmee de identiteit van de uw website bepaald wordt en die is voor elke website anders.

 

 

Webshop

Een goede webshop laat klanten eenvoudig een bestelling plaatsen maar zorgt ook voor een snelle verwerking van de bestelling. De RUMP webshop is een Nederlands systeem ontwikkeld naar de wensen uit de praktijk.

De webshop is een module in het RUMP CMS die dus probleemloos is te integreren in uw website. Mollie en  Rabobank Omnikassa zijn de standaard payment providers waarmee uw klanten kunnen afrekenen via iDeal, creditcard of een van de andere betaalopties.

RUMP webshop