RUMP Content Management Systeem

No-nonsense website beheer

Om zelf uw website te kunnen vullen en beheren is een Content Management Systeem nodig. Deze 'achterkant' van uw website zorgt ervoor dat u de instellingen en inhoud van uw website in een database kunt opslaan. Een goed en veilig CMS zorgt hiervoor op een voor u zo eenvoudig mogelijke manier.

 

Het RUMP-CMS is niet gebaseerd op een standaard systeem zoals WordPress of Joomla! maar volledig in-huis ontwikkeld. Daarmee wordt maatwerk geleverd en blijft onnodige poes-pas achterwege. U heeft daarbij een beheer-systeem dat niet om de haverklap om updates vraagt. Het RUMP CMS is ontwikkeld om aan de gevraagde functies te voldoen en u niet te overladen met mogelijkheden die u nooit zult gebruiken. Dit bespaart de gebruiker veel onnodige opties en functies die een beheersysteem onoverzichtelijk, en uw website traag maken. Daarbij kunnen er naar wens specifieke functies ontwikkeld worden.

 

Uw website, uw RUMP-CMS

Het RUMP-CMS is een content management systeem dat kan worden uitgebreid met diverse modules. De flexibiliteit van dit systeem zorgt ervoor dat uw specifieke wensen snel en op maat ontwikkeld kunnen worden.

U betaalt geen licentiekosten, alleen eenmalig de aanschaf van het systeem en de kosten van de bouw van uw website. Dit is echter exclusief de hostingkosten van de website. Omdat uw domeinnaam en uw e-mail ook via uw webhost geregeld worden is het verstandig om een zelf een contract met een webhost aan te gaan en zo direct eigenaar te zijn van uw domeinnaam.

Uiteraard helpen wij u graag bij deze keuze van het meest geschikte webhosting-pakket  en de aanvraag van uw domeinnaam zodat u hier niet te veel voor betaalt.